Otthonunk fényei meghatározzák a kedvünket, kellő világosságot biztosítanak a főzéshez, olvasáshoz, tanuláshoz vagy éppen meghitt hangulatot teremtenek az esti beszélgetésekhez. Fontos ezért, hogy mennyi és milyen világítótesteket telepítünk, hiszen ez a kiadásokat is meghatározza. Igen, szándékosan nem lámpákat írtam, de ma már rengeteg alternatíva létezik helyettük. Az okos világításvezérléssel pedig nemcsak a fényerő kapcsolása és szabályozása valósítható meg, hanem akár egy otthoni komplett fényshowt is teremthetünk.

Az elvárt és megfelelő fényerő egyénenként változik. Van, aki szinte fényárban készülődik reggelenként, más kevés fény mellett ébredezik. Akad, aki teljes fényben tévézik esténként, mások meghitt, romantikus fény mellett pihennek. Ahogy ház, annyi szokás és éppen ennyi féle megoldás valósítható meg az iNELS okos világításvezérléssel is.

Ezzel a modern eszközzel nemcsak energiát spórolhatsz, de a fények szabályozásával, játékával komfortosabbá, élvezetesebbé teheted az otthonunodat.

Körülményekhez igazodó, automatikus fényerőszabályozás

A világítás programozásával a megszokott fel és lekapcsolások mellett akár komplett show-t valósíthatunk meg. A közös vezérlőpanelről egyetlen gomb megnyomásával több lépcsős műveletsorozatot indíthatunk el, akár a rendszer más elemeivel harmonikusan.

Odakint sötétedni kezd? Az alkonykapcsolóval kiegészített rendszer máris elkezdni lehúzni a redőnyöket, közben a fényerő változásához igazítja a helyiség világítását.

Esti filmezéshez érkeznek a barátok? Egyetlen gombnyomással bekapcsolhatjuk a hangulatvilágítást és a hangszórókat, miközben az erős fényforrások fokozatosan elhalványulnak.

Kisebb villanyszámla, nagyobb biztonság

Az okos világításvezérlésnek nemcsak a hangulat megteremtésében van szerepe, segítségével minimalizálhatjuk a felesleges energiafelhasználást, és fokozhatjuk a biztonsági rendszerek hatékonyságát is.

Távozáskor a riasztó bekapcsolásával automatikusan lekapcsolódhatnak a lámpák, esti hazaérkezéskor a riasztó inaktiválásával pedig a rendszer automatikusan felkapcsolhatja a fényt az előszobában és az esti hangulatvilágítást a nappaliban.
Illetéktelen behatolást érzékelnek az érzékelők? A rendszer automatikusan élesíti a szirénát és villogtatni kezdi a lakás összes lámpáját.

Folyton égve marad a gyerekszobában a villany? A mozgásérzékelővel összekötve automatizálhatjuk a fényforrások lekapcsolását.

Színes RGBW vagy fehér LED hangulatvilágítások bárhova

A megszokott fehér fényforrások mellett színes, RGBW LED szalagokkal is fokozhatjuk a show-t, ami szintén az iNELS rendszerre köthető. Nagyon jól mutat a plafonba süllyesztve, díszcsík mögé rejtve, egyedi mennyezeti megoldásokkal, a TV-falba építve, a konyhaszekrénybe szerelve, de akár bármelyik helyiségben pillanatok alatt teremthetünk vele hangulatot. A lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.

Az okos világításvezérléssel:

  • optimalizálhatod a világításköltségeket,
  • egyedi fényjátékokat alkothatsz,
  • fehér és színes RGBW LED szalagokkal teheted egyedivé az otthonod különböző helyiségeit,
  • egyetlen gombnyomással akár több műveletet is indíthatsz, ezzel komplett fényshow-t teremthetsz,.
  • otthonod világítását a mobilodról, távolból is vezérheted,
  • az időjárásnak és a körülményeknek megfelelően automatizálhatod a világítás vezérlését,
  • növelheted a biztonságtechnikai eszközök hatékonyságát,
  • egyetlen percig sem kell feleslegesen költened a világításra,
  • életmódodnak megfelelően automatizálhatod a villanyok le- és felkapcsolását.

Az okos világításvezérlés az árnyékolók és a biztonságtechnikai eszközök működésével harmonikusan programozható, így a költségek optimalizálhatók, miközben élvezetes és látványos világításmegoldásokat hozhatunk létre.

Kérj időpont okosház bemutatóra és nézd meg a saját szemeddel, milyen látványos fényshow-t alkothatnánk a nappalidba! Hívj most!