Okosotthon

okoshaz

18 év

tapasztalat

Képzeld el magad az otthonodban!

Okosotthon

6:00 – Hajnalodik, minden csendes, még az egész család alszik. Aztán ahogy elérkezik az ébredésre beállított idő, a házad egyszer csak életre kel. Halkan induló, egyre hangosodó ébresztő zene hallatszik a hangszórókból, a redőny szépen lassan, fokozatosan emelkedni kezd, hogy megkönnyítse az ébredést. A tus alatt a kedvenc reggeli dalod szól a rádióból, és mire kilépsz a nappaliba, a lakás összes redőnye felhúzva. Szikrázó napsütéssel köszönt a reggel, a fűnyíró már végzett a napi rutinjával, az öntözőrendszer viszont nem öntöz, ahogy máskor szokott. Talán eső lesz? A konyhából friss kávé illata hívogat, és az első adag pirítósok is elkészültek már. Emberi beavatkozás nélkül. Remekül indul a reggel.

8:00 – Ahogy elindulsz a munkába, beriasztod a házat. A kamerák abban a pillanatban gondos cirkálásba kezdenek, elindul a robotporszívó és a légcserélő átszellőzteti a házat. Már látszik, hogy komor felhők gyülekeznek, de nyugodtan mehetsz dolgozni, majd a házad intézi a teendőket. Az időjárás érzékelő ugyanis már észleli is a közelgő vihart, lejjebb húzza a redőnyöket és behúzza a teraszról a reggelihez kiengedett napernyőket. A vihar elvonulásával aztán újra kisüt a nap, így az okosház újra feljebb húzza a redőnyöket, de épp csak annyira, hogy a lakás napközben ne melegedjen fel túlságosan.

16:00 – A klíma automatikusan bekapcsol, hiszen hamarosan érkezik a család, és nincs is annál jobb, mint egy forró nyári napon a kellemesen hűvös lakásba belépni.

20:30 – Odakint lassan sötétedni kezd, az alkonyvezérlés máris teszi a dolgát, fokozatosan lejjebb húzza a redőnyöket, és a beállításoknak megfelelő mennyiségű fényt kapcsol a szobában.

És ez még csak a jéghegy csúcsa

Optimalizálhatod a fűtési költségeket a redőnyök időjárásfüggő mozgatásával és a világítás szabályozásával. Izgalmas eseménysorozatokat hozhatsz létre egyetlen gombnyomással és közben rengeteg időt és energiát spórolhatsz még, és sokkal, de sokkal kényelmesebb mindennapokat élhetsz.

A legjobb, hogy ez nem fikció, ez nem a távoli jövő és nem csak a képzeleted szüleménye. Ez bizony a valóság és mi meg is valósítjuk a saját okosotthonodat!

Gyere el az okosház bemutatóra és mutatok még néhány elképesztő megoldást, amit imádni fogsz!

Kíváncsi vagy hogy működik egy valódi okosház? Mennyire izgalmas, élvezetes és költséghatékony egy okosházban élni? Gyere el intelligens ház bemutatónkra és nézz be a kulisszák mögé.

Okosház bemutató

Vegyél ki egy szabad délutánt

és hozd a feleséged!

Tapasztaljátok meg együtt, milyen fantasztikus okosotthonotok lehetne!

Az okosház bemutatón kb. 4-5 óra alatt bemutatom nektek az okosházakban rejlő fantasztikus lehetőségeket, rengeteg hasznos ötletet, inspirációt és tanácsot kaptok, ezzel elkerülhetitek a felesleges eszközvásárlást, a rossz kiépítés miatti bosszúságokat és a hibás programozás miatti csalódásokat.

Garantált az awww, az oohhh, és a woow élmény!
Hívj most, kérj időpontot!