Az otthonunk a várunk, a bástyánk, amelyet óvunk, védünk minden illetéktelen betolakodótól. Az okosház rendszer pedig ideális partnered lesz ebben. Egyetlen eszközről, akár a mobilodról vezérelheted a riasztók kapcsolását, a kamerarendszer működését és képeit, a kerti és a nagykapu működését, sőt, akár a beléptető rendszert is. Mostantól egy légy sem léphet be a házba a tudtod nélkül.

Intelligens kül- és beltéri kamerarendszer

A ház különböző helyiségeibe és a ház köré telepített kamerák egyszerűen rákapcsolhatók az okosház rendszerre, így bármikor, bárhonnan, a mobilodon ellenőrizheted, hogy minden rendben van-e otthon. Beállítástól függően értesítést vagy akár hívást is kaphatsz az abnormális jelenségekről, így értékeid biztonsága felől mindig nyugodt lehetsz.

Ki- és bejutás egyetlen gombnyomásra

A kis- és nagykapu nyitása a távolból, egy gombnyomással indítható, így nem kell percekig a kapu előtt állnod, amíg végre kinyílik. De ez még semmi! A bejárati ajtót is extra azonosító funkciókkal láthatod el, így csak azok juthatnak be, akik a rögzített ujjlenyomattal, retinajellemzőkkel, kódokkal vagy speciális eszközzel rendelkeznek.

Maximális biztonság minden helyiségben

Napjainkban már rengeteg apró jelzőberendezés és eszköz létezik, amelyekkel minden eddiginél biztonságosabbá és áthatolhatatlanná tehetjük az otthonodat. Ezekkel a lakás minden egyes pontja védhető és ellenőrizhető.

Az okos biztonságirendszer-vezérléssel

  • minden eddiginél jobban ellenőrizheted otthonod biztonságát,
  • intelligens kül- és beltéri biztonsági kamerarendszert építhetsz ki,
  • egyedi jellemzőkkel működő beléptető rendszert alakíthatsz ki,
  • számos biztonsági megoldással óvhatod otthonodat,
  • a mobilon, a távolból követheted nyomon az otthoni eseményeket,
  • automatikus értesítéseket állíthatsz be a riasztásokhoz,
  • a lakás minden egyes kényes pontjára tehetsz különböző érzékelőket, a lehetető legnagyobb biztonság érdekében,
  • egyetlen gombnyomásra vagy automatikusan működő világítás- és árnyékolóvezérléssel összehangolt műveletsorozatokat hozhatsz létre,
  • egyetlen percig sem kell többet a szeretteid, otthonod és értékeid biztonsági miatt aggódnod.

Órákig tudnék még mesélni neked a biztonsági rendszerek vezérléséről. Gyere el az okozház bemutatóra és nézd meg saját szemeddel a jövőbemutató okos biztonsági rendszereket! Hívj most!