Rólunk

Élvezem az ötletelést, a tervezést, a kivitelezési munkákat.

Imádom az okosházakat.

De legjobban a programozást, és amikor az első teszteknél leesik a megrendelő álla a csodálkozástól. Mert mindig leesik.

Az okosházrendszer a modern kor csodája, a kényelem, az élmény, a biztonság maga. És a világ legszerencsésebb emberének tartom magam, hogy a csapatommal ilyen csodákat hozhatunk létre.

Varga Sándor vagyok, az ElektroTime alapítója. Kis csapatommal mesés okosotthonokat, önműködő házakat és élményszerű mindennapokat hozunk létre.

A mi történetünk egészen régen, talán 5 éves koromban kezdődött, amikor műszerész édesapámmal saját gyártású rádióerősítőket, riasztókat, dallamcsengőket kezdtünk építeni. Imádtam, hogy él, hogy működik, hogy szórakoztat. Fiatalként zenélni kezdtem, majd a kettő tökéletes párosításaként a közeli Ausztriában helyezkedtem el elektronikai hangmérnökként. Koncertekhez, előadásokhoz terveztünk és programoztunk intelligens lámpákat, multimédiás vezérléseket és extrém látványtechnikát. Teljesen magával ragadott ez a világ, és tudtam, hogy életem végéig ezt akarom csinálni. Ittam a hangmérnökök minden szavát, részt vettem a berendezésgyártók minden bemutatóján, mindig mást, többet, újat, jobbat akartam létrehozni.

2 évig reggeltől estig csak okosrendszereket programoztam

Elvégeztem az iNELS képzését

Aztán ahogy “felnőttem” és családot alapítottam, picit változott a prioritás. Az éjszakákat és a délutánokat inkább a családommal akartam tölteni. Ezért hazajöttem, és Sopronban megalapítottam az ElektroTime Kft-t. A villanyszerelés lett a fő profil, és szépen lassan nőtt, fejlődött a cég. 2014-ben a bécsi angol nagykövetségtől kaptunk egy felkérést a rendszer karbantartására, az automatizált udvari fénytechnika kiépítésére. Ez a munka mérföldkő volt. Előtörtek a régi élmények, így a tevékenységünket a hang-, fény- és látványtechnikai tapasztalatokat felhasználva egyedi okosotthonok tervezésével és kivitelezésével egészítettük ki.

Elvégeztem az iNELS képzését, és 2 évig reggeltől estig csak okosrendszereket programoztam. Teszteltem az eszközöket, a színpadtechnikai tapasztalatokat felhasználva egyedi ötleteket valósítottam meg, a feltárt hibákra 2-3 napig kerestem a megoldásokat, a gyártó pedig a képzeseibe is beépítette az elért eredményeket, javításokat.

iNELS, KNX és Loxone

Főként iNELS okosotthonokat építünk, mert ezt tartjuk a legjobbnak, de KNX és Loxone rendszerekben is otthon vagyunk.

Célunk, hogy a fűtés, a világítás, az árnyékolás, a öntözőrendszerek és a biztonságtechnikai elemek tökéletes harmóniáját alkossuk meg. Okosotthonokat, ahol a ház egyetlen eszközről, kényelmesen vezérelhető. Vagy akár teljesen önállóan, a család igényeit, szokásait és a környezet változásait figyelembe véve működik.

Minden egyes ház esetében a lehetőségekhez képes a legjobb, leghatékonyabb, legélvezetesebb rendszert építjük, mert nincs nagyobb elismerés, mint az elégedett ügyfél.

Szakértői csapatunk mára 5 főre bővült, így a tervezés, kiépítés, szerelés és programozás minden részfeladatát el tudjuk végezni. Nincs szükség kiegészítő szakemberekre, a legjobbakkal dolgozunk. Szükség esetén pedig napok alatt akár 11-12 főre is tudunk bővülni.

Kik vagyunk?

Ismerj meg minket, mert nem mindegy, hogy kiket engedsz az otthonodba!

Társadalmi felelősségvállalás

Sikeres cégvezetőként adott a feladat, hogy a lehetőségeinkhez mérten támogassuk a Sopron városát, a helyi közösségeket.

Azt adjuk, amiben a legjobbak vagyunk:

  • Gyakorlati oktatást biztosítunk a helyi nappali és esti villanyszerelő képzésben részt vevőknek.
  • Rendszeresen szponzoráljuk a helyi focicsapatokat, karatésokat, sportegyesületeket.
  • Műszaki segítséget, támogatást nyújtunk az eszközvásárlásokhoz.

Dolgozzunk együtt!